avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Care este sanctiunea daca circuli pe drumurile din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Care este sanctiunea daca circuli pe drumurile din Romania cu un autoturism inmatriculat in alta tara cu asigurarea expirata?

Buna seara, care este sanctiunea pt circularea pe drumurile din romania a unui autoturism inmatriculat in alta tara cu asigurarea expirata ?
Cel mai recent răspuns: cabrio , utilizator 22:18, 11 Aprilie 2012
Aceeasi sanctiune ca si in cazul autoturismelor inmatriculate in Romania, retinerea certificatului de inmatriculare.
normal ca e sanctiune la fel ca si cum ar fii inmatriculata in romania. daca faci un accident ce faci?
Ce sa faca? Scoate toti banii de dauna.
Si sa aveti grija, fiindca asigurarea o puteti reface doar in tara unde e masina inmatriculata. Iar daca rugati pe cineva sa o faca pt dvs si sa o trimita in Romania, riscati ca, la o eventuala dauna, asiguratorul sa refuze plata daunelor fiindca asigurarea nu e semnata de proprietarul masinii.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Aprilie 2012
horeabortan, utilizator
multumesc mult pt raspunsurile rapide. Eu oricum vreau sa inmatriculez masina nu o sa circul cu o asigurare straina pt ca e riscant in caz de accident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatia autovehiculelor straine siempreska siempreska Buna! Exista ceva conditii privind circulatia autovehiculelor straine in Romania? Trebuie indeplinite ceva formalitati sau exista o perioada limita in care ... (vezi toată discuția)
Procura auto cerveneanu cerveneanu Sal!! Sunt nou pe acest forum si imi cer scuze daca am gresit locul in care scriu. Am o rugaminte la cunoscatori Intentionez sa achizitionez o masina ... (vezi toată discuția)
Actiune politie verificare autovehicule inmatriculate in alte tari (bulgaria, polonia) mihaicalinescu2005 mihaicalinescu2005 O.U.G. nr. 195/2002 \"ART. 82 (1) Autovehiculele şi remorcile înmatriculate în România pot trece frontiera de stat pe drumurile publice, dacă ... (vezi toată discuția)