avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cu un detinut
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cu un detinut

Buna seara am o intrebare doresc sa ma casatoresc cu un detinut eu fiind libera ne- -avand niciodata probleme cu legea care sunt pasii care trebuie sa ii urmez eu fiind afara si el care este inchis VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:12, 12 Aprilie 2012
O discutie care in opinia mea va poate lamuri gasiti aici (intrebarea utilizatoarei este mai complexa, insa gasiti informatiile care va intereseaza) :

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Joi, 12 Aprilie 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu un detinut ContSters241723 ContSters241723 Buna seara am o intrebare doresc sa ma casatoresc cu un detinut eu fiind libera ne- -avand niciodata probleme cu legea care sunt pasii care trebuie sa ii ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu o filipineza mihaidrg mihaidrg Buna seara,doresc sa ma casatoresc cu prietena mea filipineza,va rog sa-mi spune-ti ce acte imi trebuie si care sunt pasi pe care trebuie sa-i urmez. Va ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa ConstantinAlexandra ConstantinAlexandra Vreau sa radiez si eu o firma PFA din 2007.Ce pasi ar trebui sa urmez ?Mentionez ca sunt la zi cu impozitul .Va multumesc! (vezi toată discuția)