avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatorie cu un detinut
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatorie cu un detinut

Buna seara am o intrebare doresc sa ma casatoresc cu un detinut eu fiind libera ne- -avand niciodata probleme cu legea care sunt pasii care trebuie sa ii urmez eu fiind afara si el care este inchis VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ContSters241723 , utilizator 20:43, 14 Aprilie 2012
Luati legatura cu Starea Civila si cu conducerea penitenciarului si veti realiza cununia civila in cadrul inchisorii si veti avea intre 24-48 ore dupa doar pentru sot-sotie in camera intima a penitenciarului.
VA MULTUMESC FRUMOS PENTRU RASPUNS=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru casatorie in penitenciar ContSters333441 ContSters333441 buna ziua !! ce acte am nevoie pentru a ma casatorii cu prietenul meu care se afla acum in penitenciar ??? (vezi toată discuția)
Casatorie cu un detinut ContSters241723 ContSters241723 Buna seara am o intrebare doresc sa ma casatoresc cu un detinut eu fiind libera ne- -avand niciodata probleme cu legea care sunt pasii care trebuie sa ii ... (vezi toată discuția)
Acte necesare casatorie civila in penitenciar cosminaa cosminaa ce acte imi sunt necesare pentru o casatorie civila in penitenciar si cam cat timp ar dura pana la rezolvarea dosarului si infaptuirea casatoriei?? (vezi toată discuția)