avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită plata executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

plata executare silita

buna seara.Trebuie sa platesc o suma de bani la un executor judecatoresc in urma unei datorii neplatite.Dupa cei dau banii,trebuie sa-mi dea vreun act pe loc ,sau un proces verbal de stingere a datoriei?ce dovada primesc ca am platit banii integral pe loc,si ca s-a stins datoria?Va multumesc pentru raspuns anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters237654 , utilizator 00:23, 12 Aprilie 2012
Bineinteles, veti primi inscrisuri eliberatoare care demonstreaza faptul ca debitul a fost stins.
va multumesc pentru rapiditatea raspunsului!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri titlu executoriu leusan leusan daca un contract IFN ,pentru care s-a executat silit debitorul pentru,, rate restante ,penalitati si capital ramas de rambursat la contractul cu nr xxxxx\\" , ... (vezi toată discuția)
Executare silita, refuz debitor plata cheltuieli de executare Miha51 Miha51 Buna ziua De o vreme ma confrunt cu un caz ciudat. Am castigat in instanta o creanta si m am dus la executor sa depun titlul executoriu pentru a incepe ... (vezi toată discuția)
Executare silita in lipsa noastra de acasa ! usa sparta si bunuri luate fara niciun act de instiintare diananica diananica Buna ziua, Ma confrunt cu o problema de cativa ani care din cate observ a cam degenerat. O executare care a plecat de la o masina, si s-a ajuns in cei 8 ani ... (vezi toată discuția)