avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Exista sanse sa castig in recurs daca plangerea a fost ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Exista sanse sa castig in recurs daca plangerea a fost respinsa ca tardiv formulata?

Am depus o contestatie pentru oa amenda emisa de ANAF, insa din pacate nu am reusit sa respect termenul legal de 15 zile, astfel incat plangerea a fost respinsa pe motivul tardivitatii fara a se mai analiza cauza in fond.
Intrebarea mea este daca depun recurs in termenul de 15 zile de la comunicare (data cand am primit prin posta comunicarea), se va trece peste exceptia tardivitatii din primul proces sau se va da aceeasi solutie?
Cel mai recent răspuns: cristian_saulea , utilizator 19:46, 14 Aprilie 2012
Se va da aceeasi solutie.
Va multumesc pentru raspuns.
Nimeni nu va opreste sa incercati.
Exista la dosar dovada comunicarii amenzii de la ANAF sau ati semnat dvs. PV personal, si ati contestat-o dupa termen?
PV a fost intocmit in lipsa si predat personal dupa vreo 2 luni pentru care din pacate am semnat si am plecat imediat din tara deci intarzierea in contestare a fost evidenta. Acum speram ca daca recursul il intocmesc in termen, sa nu se mai aplice intarzierea plangerii initiale pe fond avand sanse mari sa castig.
Mda. Oricum puteti face recurs, nu va impiedica nimeni.
Poate veti urma calea contestatiei la executare apoi.

Alte discuții în legătură

Termenul de recurs referitor la sâmbãta ºi duminica miki70_is miki70_is La termenul pentru [b][u]recurs[/u][/b],se calculează respectiv intră în termen şi sâmbăta+duminica sau acestea se exclud? Vă mulţumesc foarte mult! (vezi toată discuția)
Termen de comunicare a pv de contraventie ContSters112361 ContSters112361 Am fost oprit in trafic pe 11.10.2009 ora 0,30 si dupa verificarea tutror actelor am fost amendat pt ca nu am purtat centura de siguranta, desi eu am purtat ... (vezi toată discuția)
Durata care se ia in calcul la un recurs gatej cezar gatej cezar cum se calculeaza timpul scurs de la comunicarea unei decizii la un proces civil de recuperare fonduri banesti pana la depunerea recursului zile lucratoare ... (vezi toată discuția)