avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Documente pentru casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Documente pentru casatorie

Buna ziua,
Anul acesta am nunta,eu sunt din Vulcan iar sotia din Alexandria.Ne vom casatori la Alexandria,imi puteti spune va rog ce documente imi trebuie pentru acel dosar?
Am mai fost casatorit si am divortat,imi va trebui sentinta de divort in original??
Cel mai recent răspuns: lara12 , utilizator 11:39, 12 Aprilie 2012
Sper să spun corect:
- certificate de nastere
- certificate medicale prenuptiale (eliberate de medicul de familie. atentie, am inteles că sunt valabile doar 15 zile!)
- buletine de identitate
- sentinţa de divorţ rămasă definitivă şi irevocabilă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare casatorie cu cetatean din federatia rusa sandy2peu2006 sandy2peu2006 BUNA ZIUA! NUMELE MEU ESTE ALEXANDRU SI AS DORI SA STIU CE ACTE SINT NECESARE PENTRU CASATORIE CU CETATEAN RUS! MENTIONEZ CA SINT DIN BUCURESTI S6! DORESC SA ... (vezi toată discuția)
Acte necesare casatorie cetatean rus. masumzg masumzg Doresc si eu sa stiu ce acte sunt necesare pentru casatoria cu cetatean rus. Ea are si un copil, de care tatal nu a vrut sa stie nimic. Doresc sa stiu si ce ... (vezi toată discuția)
Acte stare civila casatorie cu un cetatean strain ContSters260765 ContSters260765 Buna ziua poate sa-mi spuna cineva ce acte trebuie ca sa ma casatoresc in Brsaov cu un cetatean strain si cit timp trebuie ca sa fac aceste acte?timpul care il ... (vezi toată discuția)