avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cont bancar pentru PFA-uri
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cont bancar pentru PFA-uri

Buna ziua,

Am un PFA prin intermediul caruia vand un anumit produsc electronic. Banii ii primesc de la serviuciul online care-mi vinde produsul electronic, acesta virandu-i intr-un cont deschis de mine la una din bancile din romania (BT).
As dori sa stiu daca acest cont trebuie neaparat sa fie facut pe PFA, sau daca pot sa folosesc un cont deja existent pe numele meu (persoana fizica) sau un cont deschis pe numele unui alt membru al familiei. Din punct de vedere contabil, conteaza acest lucru, sau conteaza doar sa trec valoarea primita in contabilitate, indiferent de unde si pe ce cale vine?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:18, 12 Aprilie 2012
Trebuie cont separat pentru pfa. Veti putea deduce cheltuielile aferente acestui cont(comisioanele).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inregistrez in contabilitate? Andreilp Andreilp Vand un soft pentru telefoane mobile prin intermediul unei firme terte (compania Google). Aceasta se ocupa cu tot ce inseamna vanzare produs: emite facturi ... (vezi toată discuția)
Vanzarea produsului, impozite, taxe. antipot antipot Vreau sa ma informez in legatura cu unele chestii. Vreau sa creez un produs care sa il vand online si sa il trimit prin posta Un DVD, film, creat acasa ... (vezi toată discuția)
Contabilitate la un magazin online ? Ionut70 Ionut70 Buna ziua. Ma intereseaza sa stiu daca sunt obligat sa platesc catre stat ceva, daca detin un magazin online pe PFA, dar tranzactiile sunt facute pe persoana ... (vezi toată discuția)