avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract folosinta masina
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract folosinta masina

se poate folosi masina firmei in scop personal(pers.fizica-administrator),fara foaie de parcurs de la firma?
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 21:02, 19 Aprilie 2012
Da, se poate, incheind un contract de inchiriere (poate fi si cu titlu gratuit=comodat) intre firma si persoana fizica.
Persoana juridica nu poate face acte cu titlu gratuit ( cum ar fi comodatul) si nici inchiriere, daca nu are prevazut in codurile CAEN.
Nu se punea in intrebare problema existentei in obiectul de activitate a codului respectiv.
De ce nu poate o persoana juridica sa inchirieze ceva - orice - cu titlu gratuit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli combustibil - ajutor sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Am o intrebare si daca puteti va rog ajutati cat mai repede. Am o firma care presteaza servicii la o alta firma. La firma respectiva nu este angajata ... (vezi toată discuția)
Inchiriere masina proprietar persoana fizica catre firma la care sunt asociat blc2001ro blc2001ro Buna ziua. Acum cu programul Rabla, ma gandesc sa imi cumpar o masina ca persoana fizica (avantaj tichete rabla, diferite reduceri) si apoi sa mi-o inchiriez ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat cu drept de subinchiriere? matesa matesa buna. am o nelamurire. in primul rand - poate exista contract de comodat intre doua persoane juridice? daca da, poate exista cu drept de subinchiriere? ... (vezi toată discuția)