avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Modificare optiune concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Modificare optiune concediu crestere copil

Am optat pentru CIC pe o perioada de 1 an din 1 ianuarie 2012. Au intervenit o serie de probleme si as dori sa revin la serviciu dupa 2 ani,in conditiile in care copilul implineste 1 an pe 31 octombrie 2012. Se poate modifica perioada si in ce baza. MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: SimonescuC , utilizator 11:09, 12 Aprilie 2012
Conform OUG 111/2010 art. 2(7) optiunea dvs. pt CCC pe un an, nu poate fi schimbata pe parcursul acordarii acestor drepturi.
Conform art. 6(1) din aceeasi OUG, aveti dreptul ulterior la concediu fara plata pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pytu_elena pytu_elena daca aleg sa stau 2 ani acasa cu copilul si dupa 1 an revin la serviciu mi se mai acorda stimulentul de insertie? (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ligia86 ligia86 Buna seara, Va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare. Daca am ales concediu de crestere copil pentru 2 ani pot modifica perioada la 1 an? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj sau stimulent de insertie? dianaewk dianaewk Bunza ziua, am optat pentru CIC de un an, m-am intors la serviciu pana a implinit copilul un an, am depus la primarie dosaul pentru stimulent, acum angajatorul ... (vezi toată discuția)