avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... ii fara activitate un an
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

ii fara activitate un an

buna ziua.am inchis magazinul de haine ce il detineam ca si ii cu un an in urma dar nu am suspendat activitatea de la registrul comertului.urmeaza sa merg sa o suspend dar pana atunci am o alta problema.pe declaratia pentru finante pe ultimul an ce ar trebui sa trec tinand cont ca nu am avut activitate dar nici ii nu este suspendata.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 14:18, 12 Aprilie 2012
Treceti 0 (zero) la venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa inregistrare finante Robert Daniel Csaszar Robert Daniel Csaszar Buna ziua, am o intrebare in legatura cu inregistrarea la finante ca pfa. Saptamana asta Luni am primit certificatul de la Registrul Comertului si as vrea ... (vezi toată discuția)
Firma suspendata LAZAROVICI ALINA LAZAROVICI ALINA Buna ziua . In data de 30.06.2010 am suspendat firma si de la registrul comertului si de la Finante, ni s-a aprobat cererea de regim derogatoriu pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Bilant, doar online? bandi2 bandi2 buna. eu am avut un magazin,si am suspendat activitatea de 1 an. contabila imi depunea bilantul pe 0. inteleg ca din iunie,nu se mai poate depune decat online, ... (vezi toată discuția)