buna ziua.am inchis magazinul de haine ce il detineam ca si ii cu un an in urma dar nu am suspendat activitatea de la registrul comertului.urmeaza sa merg sa o suspend dar pana atunci am o alta problema.pe declaratia pentru finante pe ultimul an ce ar trebui sa trec tinand cont ca nu am avut activitate dar nici ii nu este suspendata.va multumesc anticipat
Bilant, doar online?
bandi2
buna. eu am avut un magazin,si am suspendat activitatea de 1 an. contabila imi depunea bilantul pe 0. inteleg ca din iunie,nu se mai poate depune decat online, ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.