avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... declaratie falsa in acte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

declaratie falsa in acte

Buna ziua,

urmeaza sa inchei astazi un contract de vanzare cumparare si vanzatorii tb sa declare pe proprie rasp conf art 292 cod penal, ca imobilul pe care mi-l vand este sediu social al firmei lor, dar fara desf de activ.
Acestia doresc sa mentina sediul in continuare acolo, si ca sa nu fie nevoiti sa facem si alte doc (sa-l radieze de la Reg Com, si apoi sa facem un act intre noi de comodat sau cum se numeste) vor de la bun inceput sa nu declare ca e sediu social. Ce argumente sa le aduc sa declare adevarul? Ce urmari nefericite poate avea aceasta declaratie falsa a lor, asupra lor cat si a mea?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: maneki , utilizator 11:40, 12 Aprilie 2012
falsul in declaratie este infractiune si se pedepseste ca atare cu inchisoare ,asa ca
si daca lor nu le pasa de consecinte si vor sa declare fals in continuare, eu merg mai departe sau refuz semnarea?
daca semnez ce consecinte poate avea asupra mea acest lucru? eu pot spune ca nu stiam...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pe apartament cu sediu BX BX Daca o firma are sediul declarat pe un apartament, dar firma nu este functionala (activitatea e suspendata), ce trebuie facut ca sa nu fie supraimpozitat ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii? TRAIAN78 TRAIAN78 Buna ziua! Ma confrunt cu o problema, si as avea nevoie de ajutor, daca se poate, va rog...un vecin a cumparat in 2006 un teren langa al meu, iar in 2007 ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii ContSters142651 ContSters142651 Cum se pedepseste falsul in declaratii? Pot scapa cu un simplu avertisment? (vezi toată discuția)