avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Impozitul pe apartament cu sediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Impozitul pe apartament cu sediu

Daca o firma are sediul declarat pe un apartament, dar firma nu este functionala (activitatea e suspendata), ce trebuie facut ca sa nu fie supraimpozitat apartamentul ?
Este necesara vreo delcaratie la primarie sau trebuie efectiv vreo hartie doveditoare ?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 11:55, 16 Februarie 2016
Buna ziua,
Mergeti la serv. taxe si impozite, cu copie dupa (act spatiu, contr de inchiriere sau comodat...) + copie certificat inmatriculare al firmei si eventual si cu doc. de suspendare, acolo mai completati o declaratie (formular tipizat pe care vi-l dau ei) unde declarati ca e doar sediu social si nu desf. activitate econ. nici nu decontati cheltuieli legate de spatiu si atat! platiti impozitul normal.

Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament sediu firma kamellia kamellia Buna seara, Intentionez sa vand un apartament in care am sediul unei firme in functiune. Doresc sa inchei vanzarea cat mai repede, pentru ca am gasit foarte ... (vezi toată discuția)
Am un srl cu cod caen 4791 GeorgeCristian04 GeorgeCristian04 Buna ziua. Am un SRL cu cod caen 4791, deschis in baza unui contract de comodat la apartamentul sotiei, fara activitate la sediu. La sugestia contabilei, ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa Macaret Macaret Buna ziua. am infiintat recent un PFA, avand ca activitate realizarea software-ului la comanda. Sediu Social este in apartamentul proprietate personala. Am ... (vezi toată discuția)