avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... situatia juridica a terenului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

situatia juridica a terenului

Cum pot afla situatia juridica a terenului invecinat proprietatii mele, daca respectiva proprietate nu este inscrisa in cartea funciara? Terenul respectiv are suprafata mare ocupand doua numere postale. M-ar interesa in primul rand daca este domeniu public sau proprietate privata.

Multumiri
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 13:02, 2 Decembrie 2008
Puteti verifica la Primarie, la Arhivele Statului, la Administratia Financiara etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme fond funciar remus1970. remus1970. În anul 2002 am cumpărat prin act de vînzare cumpărare de la părinţii mei o suprafaţă de 1890 m pătraţi teren intravilan pentru care am făcut şi ... (vezi toată discuția)
Carte funciara tobescu tobescu Buna ziua, as avea urmatoarea speta, astept sfaturile Dvs. De la Arhiva statului am primit un extras dupa registrele agricole unde tatal meu figura cu mai ... (vezi toată discuția)
Litigiul vecinilor RaduVaslui RaduVaslui Tata are o casa cu dar pr teren invecinat cu sora lui. Are acte facute din 1992 la notar, intabulat drept de proprietate si Carte Funciara facuta in 2013. PV ... (vezi toată discuția)