avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrare itm act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrare itm act aditional

Buna ziua
In urma cu o luna de zile mi s-a inmanat cartea de munca si am aflat cu stupoare ca figuram din anul 2003 ca si jurist iar din anul 2007 pana in 20011 ca si administrator, fara ca eu sa stiu de acest act aditional. Am solicitat la itm o copie de pe actul aditional de schimbare a functiei si stupoare--- exista semnatura si stampila firmei, dar a mea nu este ( a salariatului).Pot actiona itm-ul in judecata pentru restabilirea situatiei? Mentionez ca in tot acest timp am platit la Liga juristilor unde sunt si inregistrata ca si consilier juridic, in baza adeverintei de la servici ca sunt jurist.Multumesc
Cel mai recent răspuns: b-8 , utilizator 20:03, 12 Aprilie 2012
Puteti actiona in instanta penru a se anula acel act aditional la c.i.m., daca nu este semnatura dvs .. in cazul litigiului promovat, daca se va prezenta acel act aditional solicitati instantei de judecata verificarea de scripte sau inscrierea in fals a acelui document.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de munca holbanmarianaclaudia@yahoo.com holbanmarianaclaudia@yahoo.com Sunt salariat si m-i sa modificat contractul de munca din norma intrega in sfert de norma fara sa fiu instiintat s-au sa semnez vre-un alt contract s-au act ... (vezi toată discuția)
Act aditional la cim nastasia_2004 nastasia_2004 Sotul meu a semnat anul trecut un Act Aditional la CIM in care se stipula ca nu mai beneficiaza de prima de vacanta. Saptamana trecuta a cerut exemplarul lui ... (vezi toată discuția)
Nu am semnat nici un cim elena.miha1983 elena.miha1983 Am si eu o nelamurire, m-am angajat acum 3luni jumate...la angajare nu am semnat nici un fel de contract individual de munca iar la ITM apar cu contract de ... (vezi toată discuția)