avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contractul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contractul de munca

Sunt salariat si m-i sa modificat contractul de munca din norma intrega in sfert de norma fara sa fiu instiintat s-au sa semnez vre-un alt contract s-au act aditional la vechiul contract.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 12 Ianuarie 2012
Faceti urgent o sesizare la ITM.
Posibil ca angajatorul dvs sa va fi falsificat semnatura pe un act aditional ... in acest caz, actiunea in instanta este o solutie mai viabila pentru dvs ... in cazul in care in fata instantei de judecata un astfel de act , aveti posibilitatea sa solicitati instantei de judecata verificarea de scripte sau procedura inscrierii in fals a acelui act ....

ITM-ul poate constata faptul ca vi s-a modificat unilateral c.i.m. sau bilateral c.i.m. (posibil prin contrafacerea semnaturii dvs pe un act aditional, fara a avea posibilitatea de a stabili autenticitatea semnaturilor )...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare itm act aditional b-8 b-8 Buna ziua In urma cu o luna de zile mi s-a inmanat cartea de munca si am aflat cu stupoare ca figuram din anul 2003 ca si jurist iar din anul 2007 pana in ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare- cumparare sub semnatura privata gabriela2768 gabriela2768 Va rog daca se poate , m-ar interesa daca un contract de vanzare-cumparare teren ,intocmit de mana in anul 1997,mai este valabil in situatia in care terenul ... (vezi toată discuția)
Contract de munca+anexe semnatura falsificata de administrator mante23 mante23 Am lucrat timp de circa 1 an de zile la o firma care ulterior a decis sa renunte la serviciile mele prin desfiintarea postului meu. Dupa ce am plecat de la ... (vezi toată discuția)