avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare- cumparare sub semnatura privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare- cumparare sub semnatura privata

Va rog daca se poate , m-ar interesa daca un contract de vanzare-cumparare teren ,intocmit de mana in anul 1997,mai este valabil in situatia in care terenul l-am primit intre timp ca mostenire si este inscris in cartea funciara din 2002 iar parintii sunt decedati din 2009.
Actul, promisiune bilaterala de altfel a devenit caduc în condiţiile indicate de dvs.
Va multumesc pentru raspuns dar v-as ruga daca puteti sa imi spuneti in 1997 ce acte normative erau in vigoare si ce termen ar fi avut sa isi poata intabula terenul in CF.
Actul de vanzare cumparare trebuia incheiat in forma autentica si in 1997....
Mai am o inrebare, va rog.Noi banuim ca actul de v-c nu ar fi facut in 1997 ci anul trecut cand au aparut primele probleme.Instanta insa il ia in considerare, ca pe o proba principala.Se poate cumva dovedi vechimea contractului? Ca martor semneaza o singura persoana care este un prieten al lor, ei si parintii nostri care sunt ambii decedati iar semnaturile parintilor nu seamana cu cele care le avem pe contractul nostru incheiat in 2002.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Aprilie 2013
gabriela2768, utilizator
imi cer scuze ca va raspund,eu nu sunt persoana autorizata sa dau sfaturi dar eu cred ca se poate dovedi falsul cu specimen de semnatura al parintilor dv.

Alte discuții în legătură

Fals in contractul de munca doina57 doina57 Buna seara Daca adresa de pe un contract de munca a angajatului, nu este conforma cu realitatea, seria si nr.actului de identitate nu mai erau valabile la ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafologica pentru martor lucianminea lucianminea Va rog sa ma scuzati daca am gresit termenul (grafologic sau grafoscopic), un stiu exact diferenta dintre ele. Am sa explic. Intr-un dosar civil, cu privire ... (vezi toată discuția)
Declaratia la politie dyana33 dyana33 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti si mie in cate exemplare se intocmeste o declaratie pe propria raspundere la politie. O declaratie in care eu am contestat ... (vezi toată discuția)