Va rog daca se poate , m-ar interesa daca un contract de vanzare-cumparare teren ,intocmit de mana in anul 1997,mai este valabil in situatia in care terenul l-am primit intre timp ca mostenire si este inscris in cartea funciara din 2002 iar parintii sunt decedati din 2009.
Va multumesc pentru raspuns dar v-as ruga daca puteti sa imi spuneti in 1997 ce acte normative erau in vigoare si ce termen ar fi avut sa isi poata intabula terenul in CF.
Mai am o inrebare, va rog.Noi banuim ca actul de v-c nu ar fi facut in 1997 ci anul trecut cand au aparut primele probleme.Instanta insa il ia in considerare, ca pe o proba principala.Se poate cumva dovedi vechimea contractului? Ca martor semneaza o singura persoana care este un prieten al lor, ei si parintii nostri care sunt ambii decedati iar semnaturile parintilor nu seamana cu cele care le avem pe contractul nostru incheiat in 2002.
imi cer scuze ca va raspund,eu nu sunt persoana autorizata sa dau sfaturi dar eu cred ca se poate dovedi falsul cu specimen de semnatura al parintilor dv.