avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... la vama cu masina firmei
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

la vama cu masina firmei

Buna ziua
Sunt asociat unic al unei firme si am o masina cumparata pe numele firmei .
Daca vreu sa ies din tara cu masina la vama imi trebuie procura sau nu?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:49, 16 Aprilie 2012

Eu zic ca nu aveti nevoie de procura facuta la notar, este suficient sa va faceti dvs. o imputernicire pentru a folosi masina marca .... cu nr. de inmatriculare .... data de dvs. in calitate de reprezentant legal al firmei X cu datele de identificare (Nr. Reg. Comertului, CUI, sediu); o semnati, stampilati si treceti datele din CI sau pasaport, ruta si perioada in care veti lipsi din tara.

Nu va puteti face singur procura ... Luati la dvs. un certificat constatator prin care sa dovediti sa sunteti asociat unic in societatea care detine autovehiculul.
prin act notarial, firma da masina persoanei fizice sa iesiti cu ea afara , se specifica in actul notarial destinatia,tara,actul sa il faceti pe aproape 2 ani ca poate mai iesiti, banii tot ii dati,succes
Procura notariala este, desigur, valabila insa e o cheltuiala inutila in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor in vacanta fara parinti vyk68 vyk68 Buna ziua ! Am un nepot (al sotiei) in varsta de opt ani pe care il cresc , educ, de la trei ani, l-am dat la scoala unde invata fb. , parintii sai ... (vezi toată discuția)
Procura pamy20 pamy20 buna seara,am o mare rugaminte eu sunt plecta din tara in italia si vreau sa imi aduc copii aici unul din copii i-a expirat pasaportul trebuie facut altul ... (vezi toată discuția)
Minor in strainatate crisa.criss crisa.criss Buna seara, Eu urmeaza sa lucrez pentru o perioada de 2 ani in Belgia insa aici in tara vor ramane parintii, sotul si cele doua fiice in varsta de 4 si 8 ... (vezi toată discuția)