avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Informare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Informare

Am lucrat la o firma de constructii si in perioada de proba mi s-a desfacut contractul de munca fara sa mi se dea vre-o explicatie. Cand am mers la firma sa-mi ridic drepturile salariale ( lichidarea) am ramas blocata deoarece lichidarea mi s-a dat la salariul din cartea de munca nu cel pe care l-am negaciat ca salariu net. Explicatia a fost ca asa este politica firmei lucru ce nu mi s-a comunicat la angajare. Intrebare Au voie firmele sa faca asa? daca nu spuneti ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:14, 13 Aprilie 2012
Buna ziua !
Sa inteleg ca sunteti nemultumit ca nu vi s-a dat salariul "la negru" pe care l-ati negociat #-o ... asa ca ... sa fiti sigur ca firma a procedat legal ( nu si corect/moral) !
Paste fericit !
Este dreptul lor sa faca asa ceva, avand in vedere ca acel salariu nu figureaza prevazut in c.i.m. incheiat cu acest angajator ... va fi foarte greu de obtinut asa ceva in lipsa unui document scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand un angajator isi bate joc de angajat alexutu4 alexutu4 buna ziua lucrez ca bucatar intr-un restaurant din data de 2-03-2012 si angajarea mi sa facut la data de 4 -04-2012 pe contract ne-am anteles cu salariu de 700 ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa lucrez de pasti vasiledoru vasiledoru Sa va prezint situatia: In luna Ianuarie am plecat in strainatate la munca pe baza unui contract semnat pe 4 luni in tara. In contract nu se face referire la ... (vezi toată discuția)
Lichidare la zi si banii de concediu de odihna mireya mireya Buna seara.De o luna am demisionat de la fostul loc de munca (fara preaviz ce-i drept)si am luat 2 lichidari de la ei insa bonurile de masa pe o luna si ... (vezi toată discuția)