avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata salariu

Buna ziua. O intrebare am si eu. Nu am primit salariu din sept. 2011, acum fiind si in concediu de maternitate. Am depus plangere la ITM la care mi sa raspuns ca pot sa-i dau in judecata conf. legi. ... etc.
Intrebarea mea este: ce acte sunt necesare pentru a da fima in judecata.

Multumesc anticipat,
Fulop Anna-Erika
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:46, 13 Aprilie 2012
Se formuleaza o cerere de chemare in judecata a angajatorului pentru a fi obligat la plata drepturilor salariale restante pentru perioada respectiva.
Actiunea se depune la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliu si este scutita de plata taxelor judiciare.
La cerere veti putea atasa o copie a c.i.m. , o copie a raspunsului dat de ITM ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patronul refuza sa ma plateasca dreptatevasile dreptatevasile am lucrat la o firma di septembrie pana in aprilie cu contract de munca dar incepand cu luna ianuarie nu am mai fost platit iar patronul refuza sa imi achite ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare brazvancristian brazvancristian Buna ziua, SUNT DISPONIBILIZATA SI AM SALARII RESTANTE DE 4 LUNI VA ROG SA IMI RASPUNDETI DACA SOCIETATEA ARE OBLIGATIA CA LA INCETAREA ACTIVITATI SA ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu si concediu de odihna neefectuat camelianna camelianna Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura (pas cu pas fara cheltuieli de judecata) pentru recuperarea ultimului salariu si a concediului de odihna ... (vezi toată discuția)