avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Gratarul vecinului - fumul provoaca neplaceri
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Gratarul vecinului - fumul provoaca neplaceri

Am un vecin care de 2,3 ori pe saptamana face gratare ,pe terasa la etaj,imi baga fum in casa ,nu pot sa pun nici o haina la uscat ca toate miros a fum,l- am rugat aproape de fiecare data sa inceteze insa nu am nici o sansa, desi ar putea face jos in curte si atunci nu ar mai veni fumul la mine pe haine.Am chemat polita insa impreuna cu invitatii lui au declarat ca i-am injurat si i-am stropit cu apa desi ei au aruncat cu farfurii,ghivece si galeti de apa dupa noi,dovezi pe care l-am pozat.politaii au spus ca ne amendeaza pe amandoi,in baza celor spuse de unul si celalalt, dar ei au credibilitate mai mare fiind angatii unei firme(stau in chirie aici)si nu sunt rude pe cand, noi, suntem rude de grd.1 si nu vom fi crezuti...!!!Sfatuiti-ma, va rog, ce pot face, ca nu cred ca poti face chiar ce vrei, daca deranjezi vecinii. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 16:31, 13 Aprilie 2012
Daca ati sesizat organele de politie si nu ati fost credibili, nu va ramane decat sa ii filmati si sa puneti la dispozitia organului de politie inregistrarea. Astfel de situatii chiar nu au nici un fel de solutie decat constientizarea ca toti traim intr-o comunitate si trebuie sa ne respectam reciproc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratar pe terasa rradu152 rradu152 Buna ziua Sunt propietar al unui apartament la parter cu terasa ( act de propietate pe spatiul terasei ). As vrea sa stiu daca asociatia de propietari imi ... (vezi toată discuția)
Vorbe urate din partea vecinilor Andyf Andyf Bna ziua, as dori si eu sa va imi raspundeti va rog la o intrebare. Eu locuiesc intr-o casa cu 5 familii, locuinta mea este o adaugire a casei, iar deasupra ... (vezi toată discuția)
Am fost amendat de poliția locală pentru că am fumat în scara blocului, deci în spațiu privat. e legală amenda? Cryio Cryio Am primit o amenda de 100 RON pentru fumat in scara blocului de la Politia Comunitara pe premiza ca e ilegal fumatul in spatii publice inchise de 3+ pereti. Am ... (vezi toată discuția)