La CEDO nu se ataca hotararile luate de instantele române, nu este o instanta de apel.
La CEDO va puteti duce daca considerati ca statul român prin institutiile sale judecatoresti v-au incalcat un drept din Conventia Europeana a Drepturilor Omului si o puteti face după ce ati urmat toate căile de atac nationale si in termen de 6 luni după ce ati epuizat toate caile de atac nationale
CEDO nu este o instanţă de apel împotriva instanţelor naţionale şi nu poate anula sau modifica deciziile lor.
Pentru sesizarea Curţii este necesar de a fi respectate anumite condiţii. La CEDO va puteti adresa numai daca va considerat victima a a unei încălcări, din partea statului roman la unul sau mai multoedrepturi enumerate în Convenţie şi protocoalele sale.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Proces litigii munca
ionica1
Buna seara.Am avut un proces - litigii de munca- care s-a terminat de judecat la curtea de apel, cu raspuns nefavorabil mie.As dori sa stiu daca ma adresez ... (vezi toată discuția)
Cai de atac
danamatea
Va rog sa-mi spuneti care sunt caile de atac intr-un proces de dr muncii astfel incat sa pot ajunge la Curtea europeana ?
S-a dat hotarare de catre ... (vezi toată discuția)