avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Apel
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Apel

Buna seara!
Am castigat o batalie insa nu si razboiul ! In sensul ca am obtinut custodia comuna a fiului meu precum in mare parte si programul de relatii personale cu minorul,cerut de mine insa ,aici intervine intrebarea mea,ce sanse am sa ramana neschimbate acestea in cazul in care fosta sotie recurge la apel?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
O seara buna si un Paste Fericit!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 10:53, 14 Aprilie 2012
Sansele pentru ca hotararea sa ramana neschimbata in caile de atac nu se pot aprecia "in abstracto", ci doar concret, in raport de apararile formulate de sotia dvs.
sansele sunt foarte mari, insa niciodata nu se stie...pana sentinta nu ramane definitiva si irevocabila nu retrageti "arsenalul si trupele..."
nimeni nu poate fi Oracol sa va raspunda la asemena intrebare. depinde de caz, de motivele de apel, de cum va aparati in apel, de cum apreciaza judecatorii din apel etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarire definitiva ailincaidan ailincaidan hotarire definitiva fara stampila definitiv si irevocabil este valabila (vezi toată discuția)
Condamnat la 1 an cu executare in lipsa,pentru conducere fara permis. nicolae26 nicolae26 buna seara tututor,tind sa va multumesc anticipat pentru raspunsurile Dvs. Am fost condamnat la 1 an in regim de detentie pentru conducere fara permis,mai ... (vezi toată discuția)
Cred ca nu mai vreau sa divortez alinacampean alinacampean Nu stiu ce mi se intampla,am intrat in panica sau intradevar m-am razgandit.Cum zice mama:rau cu rau dar mai rau fara rau! Ideea e ca am facut o cerere de ... (vezi toată discuția)