buna seara tututor,tind sa va multumesc anticipat pentru raspunsurile Dvs.
Am fost condamnat la 1 an in regim de detentie pentru conducere fara permis,mai aveam una identica in minorat pe la 16 ani....bun,am fost judecat in lipsa pentru ca din prostia mea si a unor sfaturi mai putin bune,nu mam prezentat la proces...bun,acum am facut recurs si am angajat o Doamna avocata,insa eu nu sunt in tara si dansa evita sa discute prea multe prin telefon,intrebarea mea este daca pierd recursul,pentru ca,cyrtea de apel iasi a "Amanat pronuntarea"pentru data de 14 luna aceasta,daca pierd recursul mai exista vreo cale extraordinara de atac pentru a nu fi inchis ?Tin sa mentionez ca nu a fost accident,nu a existat urme de alcol si mai mult nu ma oprit politia,am mers circa 600 700 de metri apoi am tras singurel pe dreapta si din senin au aparut si cei cu MCV'ul...am recunoscut intru totul atat in faza de cercetare la politie cat si in fata procurorului!O seara placuta va doresc un Paste cat mai Fericit si Plin de impliniri!Hristos a Inviat!
Hristos a Inviat !va multumesc amandurora pentru raspunsurile promte,si atunci ce sanse concrete as avea sa evit incarcerarea?ce cale de atac concreta?ce procedura ar trebui urmata ?
Partaj judiciar
TugulanIuliana
Dupa moartea sotului meu Eu ca sotie supravietuitoare am deschis un dosar la judecatoarie pentru ca averea sa se impartea... Dar dupa o lunga judecata de 4 ani ... (vezi toată discuția)