avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... reincredintare copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

reincredintare copil

Copil incredintat catre bunici. Fostul sot isi da acordul in vederea reincredintarii copilului catre mama. Care este procedura cea mai rapida de urmat?
Se poate folosi ordonanta presedintiala in cazul in care justificam ca dorim sa inceapa copilul anul scolar viitor in alta tara?
Va multumesc!
Ceva imi spune ca este complicat cazul.
Angajati-va avocat ca sa nu va fie respinsa cererea.
Bunicii sunt de acord cu ceea ce vreti?
nu se poate promova ordonanat decat daca promovati si actiune pa fond.ca sa placati din tara va trebuie acordul bunicilor , altfel doar actiunea va salveaza.
Bunicii sunt de acord, toata lumea e de acord.
Cazul este foarte simplu dar vom apela la serviciile unui avocat.
Vreau sa stiu daca pot sugera avocatului aceasta varianta, care presupun ca e mult mai rapida.
Se poate proceda asa? Se poate rezolva mai repede chiar de la prima infatisare?
Imi poate spune cineva un timp aproximativ? (stiu ca depinde de programarea fiecarei Instante...dar macar aproximativ vreau sa stiu)
Va multumesc.

Motivarea este foarte importanta.
Daca motivarea este nepotrivita se va respinge ordonanta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Aprilie 2012
gi-jane2, moderator
M-ar interesa o rezolvare in 2-3 luni. Credeti ca e posibil, indiferent de costuri?
Iertati-ma , dar nu sunt familara cu termenii si nu am inteles daca e mai bine sau nu
sa ne folosim ordonanta.

Alte discuții în legătură

Reancredintarea minorului prin ordonanta guvernamentala Dan Alexandru Dan Alexandru Ziua Buna dragi colegi de forum ! Cunoaste cineva care este procedura si conditiile pentru reancredintarea unui minor prin ordonanta ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor catre mama Alexandra912 Alexandra912 Buna seara! Ma numesc Alexandra si am 16 ani. Sunt in custodia tatalui,dar locuiesc cu bunicii. Mama e in strainatate. M-am interesa o cerere de ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedentiala catacata2011 catacata2011 Buna ziua tuturor! In baza carui fapt o instanta judecatoreasca da aceasta ordonanta presedentiala? O poate cere chiar si un parinte denaturat si i se va ... (vezi toată discuția)