avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare cont
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare cont

Buna ziua,
Spuneti-mi va rog frumos in ce cont se inregistreaza o placa de retea wireless si daca aplicatiile informatice se inregistreaza in contul 208 "Alte imobilizari necorporale".
Va multumesc si va doresc o zi buna.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:20, 17 Aprilie 2012
Banuiesc ca sunt programe cu lincenta si atunci se inregistreaza in Ct.205 -Concesiuni,brevete,licente,marci comerciale si el amortizati in 1an.
Placa de retea este obiect de inventar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobilizari necorporale mari.a mari.a Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am inregistrat licentele pentru windows - imobilizari necorporale - pe ct. 205, programele de ... (vezi toată discuția)
Incadrare mijloace fixe ctinagl ctinagl Buna ziua, Spune-ti-mi si mie va rog daca Soft Server mail, soft client mail, sistem de operare Windows 2000, Microsoft Office Romania si Soft Client Access, ... (vezi toată discuția)
Transfer sportiv cdcd cdcd Buna ziua, Cum se inregistreaza o factura de 13.000 de lei, contravaloare transfer sportiv? In ce cont? Multumesc. Diana. (vezi toată discuția)