avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Poate un primar sa rezilieze un contract inainte de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Poate un primar sa rezilieze un contract inainte de termen, fara aprobarea CL?

poate un primar sa rezilieze un contract fara aprobarea CL ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:35, 16 Aprilie 2012
Despre ce contract este vorba?
In speta este vorba despre un contract de inchiriere a unui camin cultural pe o durata de 15 ani si care anul acesta ar fi expirat de drept. Primarul a reziliat contractul cu chiriasul , anul trecut , iar acum acesta (chiriasul), cere in instanta pretentii financiare . In notificarea de reziliere este stipulat " fara culpa vreuneia dintre parti " !
Asa ceva nu se poate face daca nu exista si acordul C.L. ... banuiesc ca in contractul de inchiriere este stipulat modul de incetare a contractului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract inchiriere AdrianNicola AdrianNicola In cazul unui contract de inchiriere spatiu birouri intre 2 firme Daca locatorul (chiriasul) vrea sa rezilieze contractul inainte de termen si in contract nu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere camelia50 camelia50 Am inchiriat unui baiat un apartament. Doresc sa reziliez contractul de inchiriere pe cale amiabila inainte de termen. Unde sa merg?La administratia financiara ... (vezi toată discuția)
Incetarea unui contract de inchiriere spatiu comercial silvia1502 silvia1502 Buna ziua, puteti sa imi spuneti daca am un contract de inchiriere intre persoana fizica si persoana juridica inregistrat la administratia financiara,si care ... (vezi toată discuția)