avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prejudiciu judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prejudiciu judiciar

buna ziua vreau sa stiu ce este ,,,!!! mi-a venit o foaie care ma chema pe data 19 -04 -2012, si vreau sa stiu ce insemna si cu c.i este ceva rau ?
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 16:33, 14 Aprilie 2012
Unde sunteti chemat? La politie, la parchet?
la poltia sector 3..pe bd uniri nr 72 ...nu stiu de ce ?
pe citatie scrie asa :ptr supravehere judiciar nu inteleg ce scrie va rog mult la ce se poate referi multumesc pentru raspuns
Duceti-va la politie la data si orele stabilite si va veti lamuri.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Aprilie 2012
ContSters178374, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru frauda ???ajutati-ma sa inteleg pana maine nu pot inchide un ochi mioara24 mioara24 buna ziua .am o problema mare din punctul meu de vedere si as vrea sa imi spuneti ce trebui sa fac .de dimineata m-am trezit cu politia la usa eu care nu am ... (vezi toată discuția)
Plangere penala privare de libertate alexandra1989 alexandra1989 Vreau sa depun o plangere penala pentru privare de libertate. Fapta s-a intamplat recent deja am facut plangere la politie dar nu am vazut nici un rezultat. Am ... (vezi toată discuția)
Telefon furat nicu1 nicu1 buna seara .. sint nicu si va rog ...sa ma ajutati sa fac o cerere catre magistratura ca sa incepa urmarirea penala a infractorului: cum trebuie scrisa art ... (vezi toată discuția)