avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prejudiciu judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prejudiciu judiciar

buna ziua vreau sa stiu ce este ,,,!!! mi-a venit o foaie care ma chema pe data 19 -04 -2012, si vreau sa stiu ce insemna si cu c.i este ceva rau ?
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 16:33, 14 Aprilie 2012
Unde sunteti chemat? La politie, la parchet?
la poltia sector 3..pe bd uniri nr 72 ...nu stiu de ce ?
pe citatie scrie asa :ptr supravehere judiciar nu inteleg ce scrie va rog mult la ce se poate referi multumesc pentru raspuns
Duceti-va la politie la data si orele stabilite si va veti lamuri.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Aprilie 2012
ContSters178374, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru frauda ???ajutati-ma sa inteleg pana maine nu pot inchide un ochi mioara24 mioara24 buna ziua .am o problema mare din punctul meu de vedere si as vrea sa imi spuneti ce trebui sa fac .de dimineata m-am trezit cu politia la usa eu care nu am ... (vezi toată discuția)
Plangere penala privare de libertate alexandra1989 alexandra1989 Vreau sa depun o plangere penala pentru privare de libertate. Fapta s-a intamplat recent deja am facut plangere la politie dar nu am vazut nici un rezultat. Am ... (vezi toată discuția)
Citatie dna in calitate de martor alpine_clarion alpine_clarion Buna seara, azi dimineata am gasit in cutia postala o citatie de la dna sectia de combatere a infractiunilor de coruptie savarsite de militari in care sunt ... (vezi toată discuția)