avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA in Spania - procedura de infiintare. Pot folosi ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA in Spania - procedura de infiintare. Pot folosi firma din RO pentru a face comert in Spania?

Buna ziua
Mar interesa demersurile pt a obtine un pfa in Spania .... sau daca pot folosi firma din Romania pt a face comert in Spania ca si vanzator ambulant
Cel mai recent răspuns: claudia_popescu , utilizator 08:21, 15 Aprilie 2012
Pasii de realizat pentru înscrierea unei firme în Spania sunt următorii:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa,af,ii zal zal Buna seara,va rog sa ma sfatuiti ce este mai convenabil(pfa,afi,ii)pentru un magazin ambulant cu legume si fructe si care sunt pasii de urmat.va multumesc. (vezi toată discuția)
Procedura de obtinere licenta taxi ContSters215676 ContSters215676 Buna seara, Doresc sa obtin o licenta pentru taxi si nu stiu exact cum trebuie sa procedez! Masina este personala, eu lucrez pe ea si deocamdata este ... (vezi toată discuția)
Certificatul de nastere in spania Vasilica-Irina Vasilica-Irina sunt insarcinata si locuiesc in spania as vrea sa stiu eu nasc in spania mi se face in in spania certificatul copilului sau trebuie sa merg in tara sa ii fac ... (vezi toată discuția)