Intr-un dosar penal, rezolutia a fost data pe 27.02.2012 si a fost pusa la posta pe 4.02.2012. Eu trebuie sa fac plangere in termen de 20 zile. Problema e ca nu stiu de cand se calculeaza cele 20 de zile. Si ma ingrijoreaza faptul ca e facuta inadins treaba asta ca sa nu pot face plangerea, de avocatul care m-a reprezentat cu succes pt partea adversa. Deci, ma puteti sfatui ceva?
ideea e ca atat ati banuit de prostii pe procuror, pe avocat, pe toata lumea, incat ati iesit Dumneavoastra din vina Dvs unica din termen pentru a face respectiva plangere.
Regret ca trebuie sa va contrazic, dar nu este asa. Am scris in loc de 4.04, 4.02 deci sunt in termen. Culmea este ca am produs fostului sot mai mult deranj decat si-a imaginat el , dupa ce a mituit pe toti cu care am intrat in contact. Norocul este ca mai exista si oameni care-si fac datoria si oameni care dau sfaturi dezinteresat.
Paste fericit tuturor!
Inteleg neincrederea d-lui Livica,deoarece si mie mi s-a intimplat un lucru foarte ciudat.Am introdus o plingere penala in 2010.Dupa f.mult timp,neprimind nici o instiintare am introdus o noua plingere penala.Au mai trecut alte 5 luni,fac o adresa sa solicit care este stadiul anchetei si mi s-a raspuns ca s-a respins plingerea mea(prima!) si mi s-a comunicat acest lucru in decembrie!??? Eu nu am primit nimic caci altfel nu mai faceam alta plingere...Oare aceasta comunicare nu trebuie sa aiba confirmarea primirii? In felul acesta se poate tergiversa oricit ,tot nu se poate verifica,si nu poti sa faci plingere impotriva rezolutiei caci nu esti in termen legal !!!
Plangere penala !?
tutu12
In urma unei plangeri pe art. 307 C. penal , avand o rezolutie NUP ( fapt des intalnit in Parchetele tarii ) , ca asa stiu domnii procurori sa interpreteze ... (vezi toată discuția)