avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecini inundați - cum rezolv problema cand ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecini inundați - cum rezolv problema cand amiabil nu e posibil?

Buna ziua, In urma cu aproximativ o luna, in apartamentul părinților , pe tavanul de la baie a apărut o mare pată de la vecinul de deasupra. După numeroase discuții cu vecinul nu s-a rezolvat problema, din contra acum trei zile iar a început sa curga apa. Motivul pentru aceste inundațiile nu e o defectiune la conductele apa, ci neglijenta din partea vecinilor care ori uita apa deschisă, ori spala pe jos cu apa din abundenta si se infiltreaza. Nu știu unde sa apelez, unde sa fac o plângere, fiindcă nu am găsit nici o solutionare pe cale amiabila. Va rog sa mă înfruntat spre o varianta de a solutionare problema.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:12, 14 Aprilie 2012
Buna,aveti asigurare ?
Da, am asigurare.
Chemati asiguratorul sa va plateasca pentru pagube ia asiguratorul se va judeca cu vecinul.

Sper ca nu aveti doar cea obligatorie
Mulțumesc de ajutor.
Asigurarea obligatorie nu acopera astfel de situatii
Numai asigurarea facultativa a locuintei asigura recuperarea prejudiciilor cauzate de astfel de situatii
In situatia in care detineti asigurarea facultativa a locuintei sesizati asiguratorul care va intocmi formalitatile necesare si va dispune recuperarea prejudiciului ,urmand a se institui cu pretentii impotriva proprietarului responsabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-au inundat. cine plateste stricaciunile? CUMPI CUMPI vecina de la 4.m-a inundat,eu stau la et. 2.,dupa 7 zile,au venit instalatorii firmei cu care avem contract.Problema era pe coloana,in masca.cine suporta ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! ma inunda vecina! marysa marysa Buna ziua, Ne-am cumparat un apartament la parter in urma cu doi ani, iar vecina de la etajul I ne inunda in mod repetat. Probabil inunda de mult timp, dar ... (vezi toată discuția)
Vecinul de deasupra ma inunda, refuza sa repare instalatia. solutii Hauti Hauti Vecinul meu are defectiuni la scurgerile de la baie si wc si cred ca spala cu galeata gresia, ori scapa furtunul la masina de spalat si ma inunda, tavanul si ... (vezi toată discuția)