avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cand pot sa dau de permis daca am fost condamnat cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cand pot sa dau de permis daca am fost condamnat cu suspendare pentru 6 luni si permis anulat

Buna ziua

Sunt cercetat pentru omor din culpa si cred ca se va finaliza cu 6 luni cu suspendare,as dori sa stiu cand pot da de permis din nou.Va multumesc
Condamnatul la o pedeapsa cu suspendare poate obtine un nou permis dupa un de la data la care hotararea de condamnare a ramas definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare! cristian112 cristian112 buna ziua! va rog sa ma lamuriti si pe mine cu privire la termenul reabilitarii pentru ca sicer nu inteleg nimic! daca am avut o condamnare de 7,6 ani iar in ... (vezi toată discuția)
Examen auto shadow86rmv shadow86rmv Buna ziua. In urma unui accident rutier am primit 2 ani cu suspendare fara a mi se retine permisul de conducere nici macar o zi si as vrea sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa si vatamare ( cand pot exercita dreptul de a conduce un autovehicol din nou?) ContSters303041 ContSters303041 Solutia pe scurt: In temeiul art.178 alin.2 si 5 C.pen. cu aplicarea art.320 ind.1 C.proc.pen.,cu aplicarea art.74 lit.a,c C.pen si art.76 lit d C.pen condamna ... (vezi toată discuția)