avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... spor confidentialitate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

spor confidentialitate

Buna Ziua! Sunt functionar public la o institutie publica ce colecteaza si urmareste contributiile la fondurile speciale. Nu beneficiez de spor de confidentialitate. Colegii mei din institutii similare in schimb, beneficiaza de acest spor. Dat fiind faptul ca si institutia noastra este operator de date cu caracter personal ca si celelalte institutii care acorda acest spor, va intreb pe Dvs. de ce nu se aplica tuturor functionarilor publici acest spor de confidentialitate. Mi s-a spus ca trebuie actionata in justitie institutia si apoi se acorda retroactiv pe trei ani si pe viitor. Exista intr-adevar prevederi referitoare la confidentialitate in Legea functionarului public, dar nicaieri nu apare ca se acorda acest spor cu atat mai mult cu cat clauza de confidentiallitate se prelungeste doi ani de la data la care parasesti institutia. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:39, 4 Decembrie 2008
Precedentul judiciar nu constituie izvor de drept ;)
Nici nu am afirmat ca este izvor de drept. Chiar daca nu am terminat dreptul, am facut in facultate destul de multe cursuri de drept si imi aduc aminte, cel putin in mare, care sunt izvoarele dreptului.
In mesaj faceam apel la gandirea logica. :)
nikol.ilea a scris:

Nici nu am afirmat ca este izvor de drept. Chiar daca nu am terminat dreptul, am facut in facultate destul de multe cursuri de drept si imi aduc aminte, cel putin in mare, care sunt izvoarele dreptului.
In mesaj faceam apel la gandirea logica. :)

Nu vad in raspunsul meu ca am postat asa ceva ... eu am atras atentia , ca precedentul judiciar nu este izvor de drept .... cred ca ar fi mai bine sa citim raspunsurile inainte de "a ataca" pe cineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug nr. 1/2010 Cristiann86 Cristiann86 Buna ziua. Am fost incadrat in armata la sfarsitul anului 2009. Pentru activitatea pe care o desfasor sunt indreptatit sa primesc spor de confidentialitate la ... (vezi toată discuția)
Spor confidentialiate sofia1975 sofia1975 oameni buni,juristi,ajutati-ma cu un sfat>Lucrez intr-o institutie publica comunala si printre muulte atributii am si de executare silita.La aceasta treaba ... (vezi toată discuția)
Ce putere are o hotarare publicata in m.of. ? oanaportar oanaportar 1. - ce putere are o hotarare publicata in M.Of. ? 2. - un coleg imi spunea ca: in cazul in care prevederile a 2 legi sunt contradictorii, de ex.: daca ... (vezi toată discuția)