avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... neplata pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

neplata pensiei alimentare

Buna ziua!Tatal meu lucreaza in Italia de multi ani si parintii mei sunt despartiti de cand aveam eu 5 ani adica de acum 15 ani ...si mi-a platit pensia alimentara un singur an de zile.Am hotararea judecatoreasca in care este obligat sa imi dea 24% din veniturile lui.Cum pot face sa imi recuperez dreptul meu?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:26, 15 Aprilie 2012
Tatal datora pensie pana la majoratul dvs, apoi daca urmati cursurile unei facultati erati indreptatita sa-l actionati in judecata pt a se stabili o noua pensie.
In ce priveste hotararea pe care o aveti, ce e mai vechi de 3 ani, s-a prescris, nu puteti recupera decat cel mult pensia pe ultimul an iar asta e destul de dificil daca nu stiti unde lucreaza tata si cat castiga si daca nu are bunuri in Romania pt a fi executate silit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara neplatita MarinAdrianaIonela94 MarinAdrianaIonela94 Buna seara, Am 22 de ani si parintii mei sunt despartiti de cand eu aveam cateva luni. Eu sunt trecuta pe numele tatalui mei,el si mama fiind necasatoriti, ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentara cristiant111789 cristiant111789 Buna ziua, ma numesc CT si am o intrebare in legatura cu recuperarea pensiei alimentare datorate de tatal meu, printr-o sentinta definitiva din anul 1990. ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare anamariatosa anamariatosa Buna ziua, parintii mei au divortat cand eu aveam un an si cateva luni, iar eu am fost încredinţată mamei, de atunci tatăl meu nu a platit niciodată ... (vezi toată discuția)