avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Obligativitate vizare registru jurnal de incasari si ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Obligativitate vizare registru jurnal de incasari si plati pfa

Sunt pfa din 2009. Am toate documentele la punct, cu exceptia inregistrarii registrului de incasari si plati la admin. financiara. Deci e doar legat, insa nu stampilat. Ce mai pot face acum? Mi-l poate inregistra sau astept un eventual control ori inchiderea pfa-ului si suport consecintele? Si care ar fi consecintele? Mentionez ca un contabil m-a ,,instruit" la inceput, spunandu-mi ca pot tine si pe computer contabilitatea (e vb de cont in partida simpla). Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 02:31, 18 Aprilie 2012
Puteti merge si acum sa il "inregistrati" la finante... Nu stiu daca exista sanctiuni :">

Da, puteti tine contabilitatea pe computer dar... asa e pe la noi: totul trebuie inregistrat, parafat, semnat etc s.a.m.d. E o falsa idee ca astfel se stopeaza evaziunea fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer de sume dintr-un cont in altul. frincu.vasile frincu.vasile Cum inregistrez , la un PFA, un trasfer de bani din contul CASA in contul BANCA. Contabilitatea o tin in partida simpla. (vezi toată discuția)
Programe contabilitate pfa Ruben Ruben Observ existenta multor programe de contabilitate pentru PFA, dar nu inteleg suportul legislativ pentru functionarea acestora. Poate din punct de vedere legal ... (vezi toată discuția)
Pfa registru inventar prazaro prazaro Sunt PFA [traducator autorizat] si am inteles ca trebuie sa tin un registru inventar. Poate cineva, va rog, sa ma ajute la completarea lui? Eu nu inteleg mai ... (vezi toată discuția)