avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubita pentru anexele aflate pe terenul meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubita pentru anexele aflate pe terenul meu

Am o mare nelamurire si va rog sa-mi raspundeti daca puteti.In urma unui proces civil de partaj-(fond) instanta a decis ca 40% din casa si tot terenul sa-mi revina mie,60% din casa reclamantului cu conditia acordarii unei sulte.corespunzatoare cu cota de 40%.Dar in aceasta sulta ar intra si o parte din gard si multe alte anexe care sunt imprastiate pe cca 1/3 din terenul meu.Ce as mai putea eu face daca primesc sulta pe anexele care imi ocupa terenul.???O iau de la capat cu alt proces deoarece nu voi putea folosi terenul?#-o:sorry:
Ultima modificare: Luni, 16 Aprilie 2012
AgathaB, utilizator

Alte discuții în legătură

Partaj dorel13 dorel13 Am avut un proces in care, in cererea de chemare in judecata avocatul a scris \"partaj si iesire din indiviziune\" Este vorba despre un teren agricol de pe un ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune partaj succesoral grig2008 grig2008 buna ziua ! am si eu o nelamurirea! am deschis o actiune in instanta pentru o mostenire - teren vreau sa intreb, atunci cand faci iesire din indiviziune, pe ... (vezi toată discuția)
Nici eu, nici fostul soț nu avem bani pentru sulta aferentă cotelor atribuite din imobil în urma partajului. ce se poate întâmpla în această situație? lorely22 lorely22 Sunt în proces de partaj cu fostul soț chiar înaintea termenului de pronunțarea a hotărârii de fond. Până la momentul prezent instanța a decis 60% ... (vezi toată discuția)