avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract

Buna ziua,
Va rog sa-mi ajutati ce fel de contracte poate incheia intre persoana juridica si intre persoana fizica neautorizat in afara de contract colectiv de munca cu timp determinat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:23, 17 Aprilie 2012
Contractul de munca la care va referiti dvs nu este colectiv, este individual-CIM:)In acesata situatie aveti CIM pe perioada nedeterminata, determinata, cu timp normal de munca (8h/zi), cu timp partial.
Mai aveti aici cateva optiuni.:)
[ link extern ]
Nu cred ca legislatia Rep.Moldova este aplicabila in Romania ..acel link duce la un site din Rep.Moldova.:)

Se mai pot incheia:
- contract de prestari servcii pentru activitati ocazionale
- contract de comision
- contract de agent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila pf nec_cristina nec_cristina buna ziua!!! va rog sa ma lamuriti daca se mai accepta conventiile civile dintre SC si pf (neautorizata) intrucat am posibilitatea de a semna o conventie pt 2 ... (vezi toată discuția)
Contracte civile IulianRD IulianRD Buna ziua, As dori sa stiu daca o societate comerciala poate incheia CONTRACTE DE AGENT (pe baza de comision la volumul de vanzari) cu [b]ORICE PERSOANA ... (vezi toată discuția)
Conventii civile Cossttell Cossttell Buna ziua, as avea o intrebare. Sunt o persoana fizica ce am in prezent un contract de munca cu timp partial de 2 ore/zi la o firma. Pot incheia ... (vezi toată discuția)