avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa II de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa II de munca

Buna seara

Cum pot afla daca Intreprinderea Chimica Orastie , in perioada 1970 - 2000 , era incadrata in grupa II de munca (toata fabrica) ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 16:18, 19 Aprilie 2012
Cel mai bine aflati de la ei, daca mai exista. Daca nu mai exista, cautati unde au ajuns arhivele lor: la arhivele nationale sau la vreo posibila firma privata urmasa, care a preluat patrimoniul prin privatizare. Nu stiu situatia intreprinderii respective.
Exista Ordinul 969/1990 prin care erau incadrate in grupa I si a II-a de munca unele locuri de munca din unitatile aflate in subordinea Ministerului Industriei Chimice si Petrochimice, pe langa Ordinul 50/1990.
Oricum, firma trebuia sa faca nominalizari, impreuna cu sindicatele, in niste procese verbale sau decizii, asupra locurilor de munca care se incadrau la grupa I si a celor care se incadrau la grupa a II-a de munca.
Detinatorul actual al arhivei intreprinderii respective va poate elibera adeverinta de grupa de munca pe baza acelor procese-verbale sau decizii facute prin anii '90.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul ministrului industriei chimice si petrochimice nr. 969/1990 Banu Vasile Banu Vasile Buna ziua, Va rog frumos daca imi puteti trimite Ordinul MIChP nr. 969/1990. Mail banu.vasile@yahoo.com. Multumesc! (vezi toată discuția)
Ordinul nr. 969/1990. tlefter tlefter Unde,cui trebuie sa ma adresez pentru a intra in posesia acestui ordin emis de ministerul chimiei si petrochimiei (Ordin intern). Desi acesta este prezentat ... (vezi toată discuția)
Recunoastere grupa i de munca MoraruLM MoraruLM Am lucrat la societatea SC VERACHIM SA Giugiu (fostul Combinat Chimic Giurgiu) in peroada 03.09.1985-28.10.1988 iar lichidatorul judiciar al societatii, firma ... (vezi toată discuția)