avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... solicitare cazier judiciar ca inscris ordonanta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

solicitare cazier judiciar ca inscris ordonanta presedintiala

Buna ziua,

m-ar interesa sa aflu daca in cadrul unui proces, pe ordonanta presedintiala pentru autoritate parinteasca comuna si drept de vizitare minor, parata ar putea solicita instantei obtinerea cazierului judiciar al reclamantului cu domiciliul in strainatate?

Exista un dosar penal al reclamantului, dar acesta neaga in intrebarile din interogatoriu acest fapt.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mara1980 , utilizator 12:55, 19 Aprilie 2012
De ce considerati ca nu are relevanta ca un om care doreste sa-si ia copilul si sa-l plimbe prin Europa a condus sub influenta bauturilor alcoolice?
Dupa parerea mea, este o dovada convingatoare ca acel om are un viciu care pune in pericol integritatea fizica si psihica a minorului: exista riscul de a repeta gestul, de a conduce beat masina, cu minorul in autovehicul si si sa produca accidente si este posibil sa se imbete in prezenta minorului, pierzandu-si capacitatea de supraveghere a copilului.
Pentru ca oricum nu o sa se intample asa.
"Pentru ca oricum nu o sa se intimple asa.".......asa cum?
Nu am inteles sensul afirmatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta de urgenta exercitarea autoritatii parintesti nouni80 nouni80 este procesul nr. 5 deschis de ex. in decurs de 2 luni.. .... nici nu mai am cuvinte....oare se poate incuvinta atata timp cat este deschisa o actiune pe fond ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in anul 2015 am divorțat, urmând ca autoritatea ... Simona36 Simona36 Buna ziua! In anul 2015 am divorțat, urmând ca autoritatea tutelara sa fie exercitata de catre mine. In martie anul acesta,fostul m-a dat în judecata pentru ... (vezi toată discuția)
Citare parat Martonze Martonze Buna seara, In procesul de incredintare minor, s-a admis cererea mamei, tatal biologic depunand cerere reconventionala pentru vizita minor in tara si in ... (vezi toată discuția)