avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Formular 307
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Formular 307

Buna ziua! Am o firma suspendata din 04.2010, dar atunci in ultimul decont nu i-am facut ajustare de tva. Nu am avut contract de leasing pe firma, mai am numai 2 vitrine frigorifice neamortizate complet. Nu am primit nici decizia prin care nu mai e platitoare de tva. Ce ma sfatuiti sa fac, trebuie sa depun acum 307? (era cu tva trimestrial).Multumesc

Sau depun 307 cand se vand activele?
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2012
nicod, utilizator
Cel mai recent răspuns: nicod , utilizator 15:38, 17 Aprilie 2012
nicod a scris:

Buna ziua! Am o firma suspendata din 04.2010, dar atunci in ultimul decont nu i-am facut ajustare de tva. Nu am avut contract de leasing pe firma, mai am numai 2 vitrine frigorifice neamortizate complet. Nu am primit nici decizia prin care nu mai e platitoare de tva. Ce ma sfatuiti sa fac, trebuie sa depun acum 307? (era cu tva trimestrial).Multumesc

Sau depun 307, in luna urmatoare cand se transfera activele?

Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2012
nicod, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajustare tva in cazul anularii inregistrarii in scopuri de tva adela79 adela79 Am o rugaminte. Avem o societate platitoare de TVA, cu activitatea suspendata la Registrul Comertului incepand cu data de 01.07.2009. Zilele acestea ne vine de ... (vezi toată discuția)
Ajustare t.v.a. leasing financiar dupa scoaterea utilizatorului din evidenta platitorilor de t.v.a. LauraB77 LauraB77 In 09.2010 am incheiat un contract de leasing financiar pentru achizitionarea unui autoturism. Durata leasingului este de 5 ani, respectiv pana in 09.2015. ... (vezi toată discuția)
Amortizare mijloc fix news234 news234 Bună ziua, Ce se întâmplă cu valoarea rămasă neamortizată a unui mijloc fix (vitrină) în momentul ”radierii” (neplătitor de ... (vezi toată discuția)