avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SPONSORIZARE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SPONSORIZARE

Va rog sa imi spuneti ce avantaje are o firma care doreste sa sponsorizeze un eveniment?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:29, 17 Aprilie 2012
Avantajele acesteia trebuie sa fie stipulate in contractul de sponsorizare ... de exemplu, reclama pentru o anumita perioada de timp, afisare unui numar de x banere etc.
Multumesc....dar era vorba de avantajele firmei care sponsorizeaza....adica ce nu mai plateste la stat.
Aceasta suma cu care sponsorizeaza firma se va scade din impozitul pe profit pe care ar trebui sa-l plateasca la buget, daca respecta conditiile specifice din codul fiscal (3 la mie din cifra de afaceri dar nu mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare popescu simona popescu simona Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu unele informatii legate de posibilitatea acordarii unei sponsorizari de catre un SRL catre o Institutie Publica / SRL ... (vezi toată discuția)
Calcul sponsorizare icojoleanca icojoleanca Buna ziua, am o nelamurire legata de calculul impozitului in cazul in care se face o sponsorizare. Stiu ca exista legea 32/94 care se aplica in acest caz, insa ... (vezi toată discuția)
Articol referitor la sponsorizare CristiC1985 CristiC1985 Buna ziua, Imi poate explica cineva la ce se refera ultimul paragraf? \\"p) cheltuielile de sponsorizare şi/sau mecenat şi cheltuielile privind ... (vezi toată discuția)