avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Probe admise intr-un proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Probe admise intr-un proces

Buna ziua !
In cazul unui proces intre un angajat si angajator pot fi admise ca probe conversatiile purtate pe mail ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:54, 17 Aprilie 2012
Email nu este considerat mijloc de proba ... daca are atasat o semnatura electronica, atunci da.
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
daca mail-ul vine de pe adresa predefinita, personal @.... si denumirea firmei, si dupa conumicarea mesajului mai jos se trece data, numele persoanei si departamentul responsabil nu se poate accepta ca proba intr-un eventual proces ?
Revenind la email, in instanta partile de cele mai multe ori trec pe suport de hartie continutul acestuia prezentandu-l in instanta sub aceasta forma.
Acesta poate constitui un inceput de dovada scrisa care poate fi completat cu martori sau prezumtii sau poate fi supus recunoasterii partii adverse prin intermediul interogatoriului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O firma privata este obligata de vreo lege sa formuleze raspuns la o solicitare intr-un termen anume? nicoll2003 nicoll2003 Bun gasit ! Am si eu o intrebare: institutiile private (firmele private) sunt, la randul lor, obligate de vreo lege sa raspunda unei solicitari a angajatului ... (vezi toată discuția)
Valoarea mailului in instanta ContSters82010 ContSters82010 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti, din experienta dvs., daca e-mailul are valoarea unui inscris sub semnatura privata? Speta este urmatoarea: Un furnizor, cu ... (vezi toată discuția)
Valoarea emailurilor Leri Leri As dori sa stiu daca e-mailurile au vreo valoare la procese. Sunt nule, ca si cum nu ar fi existat? Sau pot fi considerate dovezi si in ce masura? (vezi toată discuția)