avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... termenul de plata al impozitului pe venitul din ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

termenul de plata al impozitului pe venitul din dividende

Pana cand trebuie platit impozitul pe venitul din dividentele constituite dar neplatite?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 15:30, 17 Aprilie 2012
Art. 36, alin.(3) din Codul fiscal : "Impozitul pe dividende se declară şi se plăteşte la bugetul de stat până la data de 25 inclusiv a lunii următoare celei în care se distribuie/plăteşte dividendul. În cazul în care dividendele distribuite nu au fost plătite până la sfârşitul anului în care s-au aprobat situaţiile financiare anuale, impozitul pe dividende aferent se plăteşte până la data de 25 ianuarie a anului următor. "

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende si costuri Mario-100 Mario-100 Care sunt costurile aferente dividendelor si ordine in care acestea se aplica in 2011, eu stiu asa: Profit brut -16% = profit net Parte din profitul net ... (vezi toată discuția)
Dividende 2016 cristipetre cristipetre persoana fizica care are venit din dividente plateste impozit pe venit ? ce impozit platesc la dividentele anilor anteriori 2010- 2015 daca urmeaza sa le iau ... (vezi toată discuția)
Impozit pe dividente tiganilaalina tiganilaalina buna seara.in anul 2011 am platit in fiecare luna impozit pe dividente aferente anului 2010 fara sa fac vreo declaratie. am inteles ca tb sa fac declaratia 100 ... (vezi toată discuția)