buna seara tuturor.am o mare nelamurire;fratele meu pensionar locuieste intr-un apart.2 cam impreuna cu fiica vitrega.din cite banuiesc i-a facut acte de cedare apart.nepoatei,din partea fiicei cu binecunoscuta clauza de intretinere pina la deces.aici intervin problemele:nepoata fiind plecata in Spania,fiica ii face zile amare cu toate ca traieste din pensia lui ;ea neavind servici.e bolnav,nu se ocupa de el nu-i face mincare,nu-l spala etc...le-am propus sa-l mutam la un camin de batrini,unde ar putea beneficia de servicii competente.au sarit ca arse amindoua.nu-s de acord pt ca bineinteles ar pierde casa.se poate rezilia contractul fara acordul lor?oricum fratele meu ar vr sa mearga,numai sa fie linistit.mentionez ca a fost dat afara din casa in 2 rinduri de catre fiica.ce pot face?multumesc pt raspunsuri:(
Inainte de toate, va trebui sa aflati daca exista un contract de intretinere.
Apoi, ar trebui sa stim daca fratele dumneavoastra a fost/este titularul dreptului de proprietate asupra intregului apartament sau doar asupra unei cote parti din acesta.
Din moment ce doar banuiti existenta unui contract, e greu sa primiti un sfat concret.