avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare de contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare de contract

buna seara tuturor.am o mare nelamurire;fratele meu pensionar locuieste intr-un apart.2 cam impreuna cu fiica vitrega.din cite banuiesc i-a facut acte de cedare apart.nepoatei,din partea fiicei cu binecunoscuta clauza de intretinere pina la deces.aici intervin problemele:nepoata fiind plecata in Spania,fiica ii face zile amare cu toate ca traieste din pensia lui ;ea neavind servici.e bolnav,nu se ocupa de el nu-i face mincare,nu-l spala etc...le-am propus sa-l mutam la un camin de batrini,unde ar putea beneficia de servicii competente.au sarit ca arse amindoua.nu-s de acord pt ca bineinteles ar pierde casa.se poate rezilia contractul fara acordul lor?oricum fratele meu ar vr sa mearga,numai sa fie linistit.mentionez ca a fost dat afara din casa in 2 rinduri de catre fiica.ce pot face?multumesc pt raspunsuri:(
Cel mai recent răspuns: saiadi , utilizator 21:57, 17 Aprilie 2012
Inainte de toate, va trebui sa aflati daca exista un contract de intretinere.

Apoi, ar trebui sa stim daca fratele dumneavoastra a fost/este titularul dreptului de proprietate asupra intregului apartament sau doar asupra unei cote parti din acesta.

Din moment ce doar banuiti existenta unui contract, e greu sa primiti un sfat concret.
mda...sotia lui a decedat anul trecut iar apart.era pe numele amindoura:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea corespondentei telefonice si eventuala sechestrare. aurelia2 aurelia2 Pot invoca \'violarea corespondentei\' si eventul, \'sechestrarea de persoana\', in cazul unui batran imobilizat la pat, care si-a cedat apartamentul si a fost ... (vezi toată discuția)
Mama plateste sulta cu banii mei aprepe aprepe Buna ziua, felicitari tuturor moderatorilor pentru sfaturile date. Mama mea, mostenea 1/2 cota dintr-un imobil de la bunici. Eu , fiica, m-am implicat in ... (vezi toată discuția)
Divort , custodie ContSters231437 ContSters231437 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sunt disperata si nu am cu cine sa discut despre necazul meu. Am 32 ani , sunt casatorita de 10 ani si avem un copilas ... (vezi toată discuția)