avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda vigneta, plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda vigneta, plangere contraventionala

Vreau sa stiu si eu daca se poate face contestatie la o amenda contraventionala pt rovinieta din 2010
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:13, 17 Aprilie 2012
Plangerea impotriva procesului verbal de contraventie trebuie facuta in termen de 15 zile de la comunicarea procesului verbal de contraventie
Plangere la procesul verbal de amenda ?
Avand in vedere ca, amenda ar fi din 2010, raspunsul este nu.
Se face plangere in 15 zile de la data primirii procesului verbal de contraventie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita rovignieta dar am contestatie a procesului anterior executarii Sylvian2010 Sylvian2010 buna ziua. Sotia mea a primit o amenda pe rovinieta. procesul verbal a fost facut in 5 luni de la data constatarii contraventiei dar I-a fost adus la ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca politia mi-a retinut permisul? tartoru2004 tartoru2004 Astazi am fost oprit de un echipaj de politie(siguranta si incredere), domnii nu sau prezentat nu sau legitimat, mi-au spus doar ca am facut un viraj pe ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta acn acn Bună ziua, Am o nelămurire și va rog mult sa ma ajutați. În 2011 am vândut o mașină pe care nu am radiat o de la politie, doar de la Fisc. Anul ... (vezi toată discuția)