avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... plata credit urmasi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

plata credit urmasi

parintii mei au un credit ipotecar.
ce se intampla daca ei nu mai platesc ratele si ulterior decedeaza? cine plateste creditul?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:55, 18 Aprilie 2012
Mostenitorii platesc ratele daca vor sa pastreze imobilul. Daca datoria e mai mare decat valoarea bunurilor, puteti renunta la mostenire.
Fiind vb de un credit ipotecar, ar trebui sa existe o asigurare de viata, verificati daca exista, in ce cazuri despagubesc si despre ce suma e vb.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune credit ipotecar RazvanStanica RazvanStanica O zi buna tuturor celor ce citesc acest mesaj. Sora mea a decedat acum 10 zile si am impresia ca ne gasim intr-o situatie destul de complicata, asa ca as ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata ContSters294253 ContSters294253 Buna ziua. Tatal meu a facut un credit in anul 2009..anul acesta pe 5 iulie a decedat. Mama a primit acasa o somatie de plata din unui birou judecatoresc ... (vezi toată discuția)
Asigurare imobil cumparat prin credit ipotecar mihaela-rodica mihaela-rodica buna ziua!! am un imobil cumparat prin credit ipotecar din 2007. in anul 2007 am platit doar o asigurare,respectiv cea a imobilului cumparat prin credit ... (vezi toată discuția)