avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CASS pentru Intreprinderea Familiala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CASS pentru Intreprinderea Familiala

CASS-ul poate fi bagat la cheltuieli deductibile in cazul unei Intreprinderi Familiale? Care este baza legala?
Cel mai recent răspuns: azizmalika , utilizator 10:34, 19 Aprilie 2012
Da, CASS-ul este cheltuiala deductibila din punt de vedere fiscal. Baza legala este Codul Fiscal, care specifica faptul ca sunt cheltuieli deductibile, cheltuielile efectuate in scopul realizarii veniturilor
Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cheltuieli chiria, combustibil autoturism conducere Cata_68 Cata_68 Buna ziua, Am si eu o intrebare In contractul de mandat al directorului general este specificat ca are dreptul la cheltuieli cu combustibilul. In cazul in ... (vezi toată discuția)
Adaug stocul la baza de impozitare? ismi3ismi ismi3ismi Contabilul pe care il am,pt CALCUL PROFIT, a scos VEniturile totale pe o lista si Cheltuielile totale deductibile pe o alta lista si a calculat cu programul pe ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit pe venit Nosa Nosa de ce stocul de marfa(platita) la sfarsitul anului este considerat de catre ANAF nedeductibil, atata timp cat evidenta se tine in sistem real si conf. cod ... (vezi toată discuția)