avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare in Romania de catre o firma straina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare in Romania de catre o firma straina

Buna ziua si Hristos a Inviat!

Ajutati-ma va rog cu o lamurire:
Daca o firma din USA angajeaza un cetatean roman pentru o activitate care se va desfasura in Romania, ce obligatii de plata a impozitelor are cetateanul roman?

Ar trebui sa-si incheie contract separat cu Casa de Pensii judeteana si casa de Asigurari de Sanatate judeteana?

E obligatoriu pentru angajat sa-si incheie asemenea contracte?

Va multumesc pentru sprijin.

Alte discuții în legătură

Datorii catre stat al unui ii -2012 elaeco elaeco Buna ziua, Sunt angajata la o firma privata si as dori sa infiintez o II . Imi spuneti va rog ce datorii trebuie sa platesc carte stat.venitul estimat ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl.........e posibil? cami78 cami78 Buna ziua , Eu si sotul meu locuim in Germania , dar avem si in Romania casa unde venim cand putem de des.Sotul meu lucreaza in Germania in IT .Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Medic rezident in germania Mariana Greavu Mariana Greavu Buna ziua, Fiica mea este medic si dupa doi ani de rezidentiat in Romania a ales sa continue rezidentiatul in Germania unde s-a angajat recent la o firma ... (vezi toată discuția)