avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Termen de prescriptie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Termen de prescriptie

In anul 2009 am absolvit ,,Stiinte administrative'' , forma FR la Spiru Haret.(cu scandalul iscat de ,,abramburica'' -- nu este etichetarea mea.)
Nici pana la aceasta data nu mi-a fost eliberata diploma de licenta.
Implinandu-se 3 ani, un termen de prescriptie, ma afecteaza cu ceva?
Va multumesc anticipat!!!!
Cel mai recent răspuns: Mioara57 , utilizator 10:56, 19 Aprilie 2012
Nu are nici o importanta trecerea timpului , diploma se poate ridica oricand , este valabila.
Nu va afecteaza cu nimic daca ar fi vorba despre implinirea unui termen de prescriptie ... poate doar daca ii dati in judecata pe obligatia de a face sa invoce prescriptia dreptului la actiune .. insa nu cred ca s-ar respinge o astfel de cerere, avandu-se in vedere notorietatea acesteai probleme.
Multumesc d-na avocat si d-le consilier juridic. O zi buna!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de licenta - valabila sau nu in cazul dat? adriadna adriadna Buna seara,as dori sa va prezint urmatorul caz, si daca cineva poate raspunde, va rog frumos,,astept: Am sustinut examenul de licenta in iulie 2009, la univ ... (vezi toată discuția)
Este recunoscuta facultatea de stiinte juridice si administrative brasov din cadrul universitatii spiru haret bucuresti? carmen-silvia carmen-silvia M-am inscris la Universitarea Spiru Haret-Facultatea de stiinte juridice si administrative in anul 2008 forma de invatamant la distanta.In anul urmator ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale - minister andr44u andr44u Buna seara. Va expun urmatoarea situatie. Sunt absolventa Facultatii de Sociologie-Psihologie Univ. Spiru Haret, promotia 2005-2008, forma de invatamant ... (vezi toată discuția)