avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributii indemnizatie membrii birouri alegeri ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributii indemnizatie membrii birouri alegeri locale 2012

Buna ziua. Presedintii si membrii birourilor electorale pentru alegeri locale 2012 primesc 85 lei brut pe zi, timp de 5 zile, respectiv 3 zile.
Ce contributii obligatorii se opresc din indemnizatia bruta?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: anamaria81 , utilizator 20:36, 6 Iunie 2012
ok. nicio parere?
Doar impozit 16%.Atat. Daca nu este salariat trebuie sa plateasca sanatatea la Casa de Sanatate.
multumesc mult pentru raspuns. E corect ce am inteles eu?: pentru contributia de sanatate persoana in cauza trebuie sa plateasca singura la casa de sanatate iar primaria care plateste nu retine decat impozitul 16% si nu are obligatia sa retina sanatate 5,5%.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iunie 2012
anamaria81, utilizator
Da.Ai inteles corect!=D>
multumesc f. mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii colaboratori bibiutza bibiutza buna ziua eu nu reusesc sa ma lamuresc cum sta treaba cu contributiile care trebuiesc retinute celor angajati cu conventie civila...codul civil si cel fiscal ... (vezi toată discuția)
Care sunt contributiile datorate de avocati in ceea ce priveste indemnizatiile primite la alegerile locale? BABYDOLL BABYDOLL Buna ziua. Particip ca loctiitor intr-un birou electoral de circumscriptie si nu sunt sigura in ceea ce priveste sistemul de impozitare a indemnizatiei ... (vezi toată discuția)
Conventie civila mikifulgutz mikifulgutz Este prima oara cand as dori sa fac o lucrare de instalatie cu conventie civila. Am un instalator foarte bun, il cunosc de mult si l-am recomandat multora, ... (vezi toată discuția)