avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Substitutie fideicomisara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Substitutie fideicomisara

Cu scuzele de rigoare pentru probabila naivitate a intrebarii va rog sa imi explicati diferenta intre art 989 alin 2 NCC: Persoana care nu există la data întocmirii liberalităţii poate beneficia de o liberalitate dacă aceasta este făcută în favoarea unei persoane capabile, cu sarcina pentru aceasta din urmă de a transmite beneficiarului obiectul liberalităţii îndată ce va fi posibil. SI art 993 NCC :Substitutia fideicomisara,,,
Nu avem in acest caz 2 articole care se contrazic? #-o#-o Va multumesc anticipat,,

Alte discuții în legătură

Noul cod civil sau vechiul cod civil? Cryss68 Cryss68 Cand a intrat in vigoare Noul Cod Civil? Care este continutul articolelor 998 si 999 din Noul Cod civil? Care este continutul articolelor 998 si 999 din ... (vezi toată discuția)
Art. 602-630 noul cod civil T_Diana T_Diana Care sunt articolele sau normele din vechiul cod civil care reglementeaza ceea ce Art 602-630 din noul cod civil reglementeaza?Mai exact m-ar interesa , in ... (vezi toată discuția)
Testamente reciproce jeana jeana Stimati forumisti acum 3 ani am facut doua testamente reciproce pt toate bunurile comune facute in timpul casatoriei precum si pt bunurile obtinute din ... (vezi toată discuția)